0 تصويتات
بواسطة (2.2ألف نقاط)
Kontrollera att flyttfirman är licensierad och försäkrad. Dagen för flytt från din arbetsplats eller bostad till en ny plats är väldigt hektisk och stressig. Även om du vet att du inte är en skicklig förhandlare bör du ändå försöka förhandla fram ett lägre pris med din flyttfirma bara för att pengar inte växer på träd.

Men det blir lite mer komplicerat därifrån. Om du bor ovanför första våningen, in i ett tvåvåningshus eller flyttar på en smal gata, är detta bara några saker som möjligen kan resultera i en extra dold avgift. Nu när du har de skriftliga flyttofferterna i dina händer, här är stegen som visar dig hur du väljer en långvägsflyttfirma som är tillräckligt ansedd, pålitlig och prisvärd för att vara din pålitliga partner under bostadsflytten.

Det kan vara svårt att söka. Hemmets offerter är mer välrenommerade än telefonofferter eftersom flyttproffsen faktiskt kan titta på vad du måste flytta. Den första frågan du vill veta är hur mycket det kostar att flytta dina saker. Att välja rätt flyttfirma kan göra stor skillnad under din flytt.

Även med alla tips som nämns ovan kan det fortfarande vara komplicerat att söka efter rätt företag om du inte skulle begränsa din sökning. Det är möjligt att du kan behöva välja en flyttfirma baserat på om du ska flytta ditt företag eller ditt hem. För små studio- och ettrumsflytt rekommenderar U-Haul att hyra 8 ft.

Flytt av kontor, bostäder och fastigheter inom samma stat och omgivande områden är tjänster som tillhandahålls av lokala flyttare.

Här är de faktorer som du måste ta hänsyn till när du bestämmer dig för att välja en flyttfirma. Begränsa din sökning genom att söka efter flyttfirmor flytt inom ditt område som fortfarande kan hjälpa dig att flytta till ditt nya hem. På så sätt undviker du att de försvinner av misstag bland flytt de andra lådorna.

De kan hjälpa dig att flytta in i en liten lägenhet eller till din nya herrgård. Du måste dubbelkolla vad flyttfirmor kan innan du anlitar dem. Förutom hela prövningen av packning och uppackning, kan du behöva anlita professionella flyttare om du inte har arbetskraft eller medel att flytta på egen hand.

Som ett resultat går detta längre än om de är tillgängliga för den dag då du vill flytta, men sträcker sig till hur lång tid det tar innan företaget transporterar dina föremål till ditt nya hem. För att undvika detta, flytt berätta för flyttfirman om eventuella extra föremål som behöver transporteras, flytt så att du kan komma fram till ett avtal innan de börjar lasta din lastbil.

Det finns några flyttfirmor som kan göra allt du kan tänkas vilja. Ett företag som använder den nödvändiga utrustningen som krävs under flyttprocessen är ett bra val att nöja sig med.

Lyckligtvis erbjuder U-Haul ett brett utbud av alternativ, inklusive små, medelstora och stora lastvagnar samt fem olika typer av nyttovagnar.

En lastbil kommer att fungera för flyttningar över landet, flyttfirma medan luft- eller vattentransporter fungerar bättre för internationella och gränsöverskridande förflyttningar. Deras omlokalisering är ganska enkel och de har de nödvändiga verktygen och färdigheterna som det kräver.

Även om du får den bästa remissen för ett företag, nöj dig inte med deras offert innan du kontrollerar vad andra har att erbjuda.

Vilken typ av instrument eller verktyg använder ditt företag för att flytta? Fråga dina flyttare om en fullvärdesskyddsplan, eftersom den kommer att vara tillgänglig för dig mot en extra avgift. Även om vi inte flyttar över landet två gånger på ett år (ännu) har vi lärt oss mycket i vår process för att välja en flyttfirma stockholm för New York och igen för South Carolina.

Utan en grundlig genomgång kommer de inte riktigt att veta värdet på dina föremål om de inte ser dem själva, vilket kan resultera i extra avgifter. Beroende på dina situationer kan du leta upp Commercial Movers i NYC eller, om du har specifika föremål som behöver särskild vård, leta efter företag som specialiserar sig på Fine Art-flyttning.

Vissa företag kan lätt flytta tunga föremål eftersom de har rätt verktyg för det medan vissa inte kommer att kunna. Professionella flyttare hjälper dig att göra en stressfri flytt med din familj. Begär en bindande skriftlig uppskattning från ditt företag för att säkerställa att de inte kommer att överstiga det slutliga priset de erbjöd.

Många flyttare kommer att ta på sig extra avgifter för alla typer av hinder. Vissa företag kan erbjuda sina tjänster billigt. Dessutom har staten riktlinjer för vilka taxor som får tas ut av professionella flyttare.

Priserna för flytttjänster kan också sänkas genom att förstå hur du organiserar ditt hem för flyttarna.

6: De flesta flyttfirmor kommer att erbjuda några alternativ för försäkring för att täcka föremål som är trasiga, skadade eller förlorade. Du kan också begränsa din forskning genom att gå in på detaljer. Paraplypolicyn ger ytterligare skydd i händelse av att gränserna för någon av de underliggande ansvarspolicyerna är uttömda. Att anlita en flyttfirma behöver inte innebära extra krångel, utan snarare att få professionell och pålitlig hjälp att packa dina saker, frakta dem till din nya plats och se till att dina tillhörigheter kommer fram säkert och utan skador.

Detta kommer att hjälpa dig i händelse av att några av dina föremål skadas under flytten, eftersom du kommer att ha bevis via bilderna på dina föremåls ursprungliga skick. Om din stat reglerar flyttfirmor, bör du kunna hitta en onlinedatabas som låter dig söka efter företaget och avgöra om de är lagligt tillåtna att verka i din stat.

imageSe bara till att välja en som ligger nära ditt nuvarande och nya hem för ökad enkelhet. Om du planerar att hyra antingen en lasttrailer eller bilbärare, måste du också hyra en lastbil som är tillräckligt stor (och tung nog) för att bära den extra lasten. Se till att ta bort alla föremål från hemmet som inte kommer att ingå i flytten.

إجابتك

اسمك الذي سيظهر (اختياري):
نحن نحرص على خصوصيتك: هذا العنوان البريدي لن يتم استخدامه لغير إرسال التنبيهات.
مرحبًا بك ، يمكنك طرح الأسئلة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
...